BYD na-aga n'ihu Atụmatụ Mgbasawanye Mba Nile: Osisi ọhụrụ atọ na Brazil

Okwu mmalite:N'afọ a, BYD gara mba ofesi wee banye Europe, Japan na ụlọ ọrụ ụgbọ ala ọdịnala ndị ọzọ n'otu n'otu.BYD agbasakwala nke ọma na South America, Middle East, Southeast Asia na ahịa ndị ọzọ, ma ga-etinyekwa ego na ụlọ ọrụ mpaghara.

Ụbọchị ole na ole gara aga, anyị mụtara site na ọwa dị mkpa na BYD nwere ike wuo ụlọ ọrụ ọhụrụ atọ na Bahia, Brazil n'ọdịnihu.N'ụzọ na-akpali mmasị, nnukwu ụlọ ọrụ atọ Ford mechiri na Brazil dị ebe a.

Akụkọ kwuru na gọọmentị Bahia steeti na-akpọ BYD “onye na-emepụta ụgbọ ala eletrik n'ụwa niile”, a kọkwara na BYD ebinyela aka n'akwụkwọ nkwekọrịta maka imekọ ihe ọnụ a na-emefu ihe dị ka nde dollar 583 iji wuo ụgbọ ala atọ na Bahia steeti. .ọhụrụ factory.

Otu ụlọ ọrụ na-arụpụta chassis maka ụgbọ ala eletrik na gwongworo eletrik;otu na-arụpụta ígwè phosphate na lithium;otu onye na-arụpụta ụgbọ ala eletrik dị ọcha yana ụgbọ ala ngwakọ plọg.

Aghọtara na a ga-amalite ịrụ ụlọ ọrụ na June 2023, abụọ n'ime ha ga-arụcha na Septemba 2024 ma tinye ya n'ọrụ n'October 2024;A ga-arụcha nke ọzọ na Disemba 2024, a ga-etinyekwa ya n'ọrụ site na Jenụwarị 2025 ( amụma dị ka ụlọ ọrụ maka imepụta ụgbọ ala eletrik dị ọcha na ụgbọ ala ngwakọ ngwakọ).

A na-akọ na ọ bụrụ na atụmatụ a na-aga nke ọma, BYD ga-ewe ma zụọ ndị ọrụ 1,200 na mpaghara.


Oge nzipu: Nov-07-2022